Tävling!!

Hej igen!
Glömde bara skriva att ni kan gå in på mattes dotters blogg och vara med och tävla om en superbra tandkräm. Här kommer adressen: mandarinklyfta.se
Kram Nomi

Ny bilder....









Första bilden är jag och Oskar
Andra bilden är vackra Nomi
Tredje bilden vi som busar i isslaket
Fjärden bilden är min vackra bästis Oskar
Visst är vi ganska lika??





En dag i solen!!

Hej igen!
Nu är det som vanligt länge sedan som min matte skrev nått här i min blogg. Men nu är hon frisk och förhoppningsvis så blir uppdateringarna oftare nu. I dag har det varit en super härlig dag ute i naturen med min bästis Oskar och hans husse. Det började med att han och husse hämtade mej och matte hemma, sedan for vi iväg till en jätte fin plats nere vid älven. Solen sken och vi hade jätte mycket spring i benen. Vi bara sprang och sprang, vi lekte även med kamparn och bollen. Oskar som är bad tokig sprang fram och tillbaka i vattnet som var på isen men jag tog det lite försiktigare då jag tyckte det var kallt. Sedan tände husse på grillen och matte grillade kottletter (mums) och vi fick naturligtvis smaka. Matte tog även lite kort på oss, hon tänkte att ni skulle få se så stor jag börjar bli (vart ju 5 månader i går) och även hur fina vi är i hop jag och Oskar. Sedan for vi hem och jag var så trött att jag somnade på stubinen när dom for hem. Nu ligger jag och väntar på att mattes flicka Alexandra och hennes pojkvän Samme ska komma förbi med deras lilal hund (en japanes chin) som heter Kiba. Men den är så liten så den kan jag inte riktigt busa med ännu. Ja det var min dag i dag och nu kommer det lite bilder..

Många kramar Nomi!!

Min bästa polare Oskar!!

Här ligger jag och Oskar ligger och inväntar en godis, för att vi ställer upp så snällt på bild, Men är man fotomodeller så är man..


Här ligger jag och min polare och uppträder som modeller,
Vad gör man inte för en frolic...

Nu var det länge sedan sist!

Hej på er alla!
Nu var det länge sedan min matte orkade skriva här, men hon har ju varit sjuk, så det är inte så konstigt. Ja här händer det inte så mycket annat än att nu är våren äntligen på väg.
Jag älskar att vara ute och busa samt att ligga på altanen och gåtta mej i solen. I går var jag och matte borta hela dagen. först gick vi till gammelmormor och där måste jag åka hiss. Men matte hon är så imponerad av mej, jag sätter mej utanför den och väntar tills den kommer sedan så går jag in och sätter mej, och jag sitter helt stilla tills vi är framma, sedan så älskar jag att hälsa på hos andra man får ju alltid en massa godsaker, Sedan när vi gick hem tyckte matte att det var så härligt, så vi gick förbi mio möbler och den vägen, men då när vi kom hem så var jag jätte trött
Ja tillbaka till mej nu då, Jag har lärt mej lite nya komandon så som sitt,ligg,plats,stanna,vänta och vacker tass, jag är lite bitig av mej ännu men det har blivit så mycket bättre. Jag hoppar, men matte är sten hård och blir sur på mej om jag gör saker som hon inte tycker om. Skäller gör jag gärna, då vill jag ha uppmärksamhet,och när jag är ensammen hemma så har jag slutat bita sönder saker och jag låter inte ett pip. Men det spelar ingen roll om jag varit ensammen 2 min eller 2 timmar. jag blir tok glad när hon kommer hem.
Jag är jätte duktig och gå i koppel men är lite kräsen vart jag ska göra mina behov, dom gör jag helst här utanför hemmet så när vi är borta så håller jag mej så länge som möjligt.
Nä nu får det vara bra för denna gång
Vill bara tillägga att jag längtar såååååååååååååååå mycket, för nu åker vi snart ner till Malin,Jesper,Tindra,Molly och naturligtvis Troja, matte längtar lika mycket.

Det kommer en lite söt bild på mej och min polare Oskar!!

Många härliga vår kramar från Nomi.....

RSS 2.0